Elromlott üzemanyag-kijelzővel átmegy a kocsi a műszakin? Vagy emiatt nem?
Figyelt kérdés
szept. 9. 14:38
12/17 anonim válasza:
11.
Igen, úgy biztosan minden kibocsátási paraméter határérték alatt marad.
13/17 anonim válasza:
A piros visszajelző lámpák gyújtás ráadásakor működjenek, indítás után aludjanak ki. A sárga lámpa nem érdekli őket.
15/17 anonim válasza:
Szerintem az sem 8csak magánvélemény) ugyanis a műszaki vizsga a gépjármű forgalomban lévő biztonságos használatával,világító berendezéssel, biztonságtechnikai rendszerével (fékrendszer, kormánymű, futómű, esetlegesen sérült vázszerkezet lefutott gumikkal, környezetvédelemmel foglalkozik. Gondolatom szerint az egyéb dolgok, Pl hány sebesség van meg az ötből, milyen a kuplung holtjáték, jó-e az ajtózár, milyen a motor ereje, hengerek teljesítménykülönbsége, stb. nem foglalkoznak.
16/17 anonim válasza:
15.
Nem, check enginnel nem megy át, főleg, mert 1000 oka lehet. Indítás után minden lámpának ki kell gyulladni (hogy nincs-e kikötve), majd el kell aludnia. (ha nem indokolt, hogy égjen pl kézifék, ha be van húzva)
17/17 anonim válasza:
ma 13:49-nek: Utána olvastam, igazad van én tudtam rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!