Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülhet most egy...

Mennyibe kerülhet most egy "pajtalelet" kategóriájú Simson Schwalbe felújíttatása?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, és időm sincs rá, tehát mindent szakira kell bíznom. 25 éve nem mozdítottuk el a jelenlegi helyéről, valami ki is folyt belőle. Komplett külső-belső felújítást szeretnék. Mire számítsak úgy kb.?

2024. szept. 9. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A fényezés kb 50-70 ezer.

Motorgenerál nem biztos hogy kell neki. Ha átforog, legfeljebb a szimmeringeket cserélni, ha szimmeringes és a karburátort tisztítani.

Itt az anyag olcsó a munkadíj meg nagyon attól függ, ki csinálja, de mondjuk 30-40 ezret számoljunk.

Kifolyni a hajtómű olaj tud belőle, nem egy nagy ügy.

Kérdés, hogy a villamos részét mennyire akarod modernizálni. Lehet kapni "VAPE" gyújtást amivel erősebb világításod lehet. [link]

De ez nem muszáj, csak jó cucc, ha belefér a keretbe.

Kérdés még a kerekek / küllők állapota, a fékdobok kopottsága. Ha szerencséd van új fékpofák kellenek csak. Ha a küllő nagyon rozsdás, lehet újra kell fűzni, de a felületi rozsda lejön drótkoronggal.

Most kérdés, hogy amit itt leírtam az sok, vagy kevés. Nekem is volt simsonom, nem volt felújítva, én magam szereltem. Jó buli volt.

2024. szept. 9. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Youtube - BECSÜLETRESNEPPER

Tavaly csinált egyet, PROFI módon.

2024. szept. 9. 11:21
 3/3 anonim válasza:
Félmillió körül.
nov. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!