Mennyibe kerülhet most egy "pajtalelet" kategóriájú Simson Schwalbe felújíttatása?

A fényezés kb 50-70 ezer.
Motorgenerál nem biztos hogy kell neki. Ha átforog, legfeljebb a szimmeringeket cserélni, ha szimmeringes és a karburátort tisztítani.
Itt az anyag olcsó a munkadíj meg nagyon attól függ, ki csinálja, de mondjuk 30-40 ezret számoljunk.
Kifolyni a hajtómű olaj tud belőle, nem egy nagy ügy.
Kérdés, hogy a villamos részét mennyire akarod modernizálni. Lehet kapni "VAPE" gyújtást amivel erősebb világításod lehet. [link]
De ez nem muszáj, csak jó cucc, ha belefér a keretbe.
Kérdés még a kerekek / küllők állapota, a fékdobok kopottsága. Ha szerencséd van új fékpofák kellenek csak. Ha a küllő nagyon rozsdás, lehet újra kell fűzni, de a felületi rozsda lejön drótkoronggal.
Most kérdés, hogy amit itt leírtam az sok, vagy kevés. Nekem is volt simsonom, nem volt felújítva, én magam szereltem. Jó buli volt.

Youtube - BECSÜLETRESNEPPER
Tavaly csinált egyet, PROFI módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!