Ha 3-4millió a keret az auótora akkor vennétek automatát?
Dinamikus városi autó, de azért legyen tágas, ne legyen kombi(nagyjából golf és octavia méret körüli autó), ha lehet legyen automata, klima alap, hogy legyen benne, jó lenne ha lenne benne tolató kamera, kényelmes ülések, relatív jól induljon(gyorsan gyorsuljon).
Havi 50-60ezret szoktam félretenni autóra fixen(egy külön boritékba), ha bármi beüt akkor ne legyen gond, egyelőre egy 23éves szivó benzines autóm van, klima nélkül, ebből váltanék.(78lovas, lomha)
Ennyiért simán kapsz jó állapotú VAG DSG-s autókat, olyat amelyen az igényeidnek megfelel.
Pont Golf, Octavia stb belefér
Röhögve tudsz venni jó állapotú autót a nevezett összegért, nem is értem, hogy az egyes válaszoló pl. milyen delíriumban él. Esetleg a Rózsadombon.
VW csoportos autókból elég jó a választék ebben a kategóriában (Golf, Jetta, Ibiza), de szóba jöhetnek még Hyundai-Kia csoport modelljei is, illetve 3-as Mazdám. Én ezeket nézném elsősorban. Hahun részletesen tudsz szűrni.
200 ezer kilométer futás alatti, max tíz éves, elég jól felszerelt példányok esnek majd bele ebbe az árkategóriába.
(#3 voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!