Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha 3-4millió a keret az...

Ha 3-4millió a keret az auótora akkor vennétek automatát?

Figyelt kérdés
szept. 8. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
3-4 millió ma már manuálisra is karcsú, csak rosszabb állapotú alsó kategóriás autókat kapsz ennyiért.
szept. 8. 11:22
 2/12 A kérdező kommentje:
akkor még érdemes lehet hozzágyűjteni? mi szerinted a legalja ár használt autóban? pl nézegetem a talismánokat
szept. 8. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana tudni, hogy mik az igenyeid és milyen felhasználásra vennéd az autót. Na meg hogy mennyi pénzed van fenntartásra.
szept. 8. 12:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Dinamikus városi autó, de azért legyen tágas, ne legyen kombi(nagyjából golf és octavia méret körüli autó), ha lehet legyen automata, klima alap, hogy legyen benne, jó lenne ha lenne benne tolató kamera, kényelmes ülések, relatív jól induljon(gyorsan gyorsuljon).

Havi 50-60ezret szoktam félretenni autóra fixen(egy külön boritékba), ha bármi beüt akkor ne legyen gond, egyelőre egy 23éves szivó benzines autóm van, klima nélkül, ebből váltanék.(78lovas, lomha)

szept. 8. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem vennék.
szept. 8. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Vennék, de valami nagy, öreg, amerikai tepsit, viszont ennyiért nemigen kapnék olyat, amire ne kéne még költeni.
szept. 8. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért simán kapsz jó állapotú VAG DSG-s autókat, olyat amelyen az igényeidnek megfelel.

Pont Golf, Octavia stb belefér

szept. 8. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Röhögve tudsz venni jó állapotú autót a nevezett összegért, nem is értem, hogy az egyes válaszoló pl. milyen delíriumban él. Esetleg a Rózsadombon.

VW csoportos autókból elég jó a választék ebben a kategóriában (Golf, Jetta, Ibiza), de szóba jöhetnek még Hyundai-Kia csoport modelljei is, illetve 3-as Mazdám. Én ezeket nézném elsősorban. Hahun részletesen tudsz szűrni.

200 ezer kilométer futás alatti, max tíz éves, elég jól felszerelt példányok esnek majd bele ebbe az árkategóriába.

(#3 voltam)

szept. 8. 12:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Az én autóm kozepkategorias 4.5 milliót ér kB. 100000km/5 éves Automata. Simán kapsz 4 millió ért jót.
szept. 8. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Automata: amin előre van hátra, hátra meg az előre, P-ből D-be rakva felvillan a tolatólámpa, frászt hozva a mögötte lévőre, gázadás nélkül is önállósítja magát és elindul, dombnak fel rosszkor vált. Soha.
szept. 8. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!