Műszaki vizsgák után ti meg szoktátok mindig nézni a fotókat a JSZP-n, amikor hazaértek a műszakiról?
Nem.
Saját kocsim, láttam már, mit nézzek rajt?
Meg...
Vicces, hogy minden vizsgaállomáson valami 10-15 éves kis fényképezőt használnak 😅😅😅
#9, az előzőt én is megnéztem. Sintén most járt le augusztusban. Egy 40+ éves Ladáról van szó. Igyekeztem gyári állapotában megőrizni, végig garázsban tartottam. Kívül-belül minden gyári volt rajta, a kárpitoktól az eredeti krómos disztárcsákig.
Egy fiatal srác vettem meg. Hát, nem örültem a látványnak, de mindegy, kifizette, az övé, azt csinál vele, amit akar. Röviden: típusidegen alufelni, extrém kerékdőléssel, porig ültetett futómű. Belül a gyári gumiszőnyegek helyett valami csiricsáré gyerek játszószűneg lett bevágva. Tuningülések, tuningkormány, tuningváltóbot. Meg mindenféle utólagos homasitás bazári kacatok, olajhőfokmérő meg hasonlók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!