Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi miatt ehet az autó 4x...

Mi miatt ehet az autó 4x annyit mint szokott?

Figyelt kérdés

szept. 6. 08:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Szomszéd is szervizbe vitte az autóját, bár neki csak 3X evett többet. Végül kiderült az ok, miszerint eddig napi 40km-ert ment, de az új munkahelye nem 20km-re van és még az új nőjét is viszi reggel ellentétes irányba.
szept. 6. 08:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha 3.5 kilomèter alatt 20 kilométerrel mutat kevesebb megtett utat talán nem én vagyok a h*lye.. ( tényleg fogyaszt is annyit amennyit mutat , tudom az folyamatosan vàltozhat vezetés alapján amit ott mutat)
szept. 6. 09:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Megtehető*
szept. 6. 09:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem telitanktól telitankig méred, hanem hasraütésre négyszer többet fogyaszt.

Nesze XXI.század!!!!

szept. 6. 09:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Eddig is teljesen jol látszik, hogy zabál ez a sz”r… ha megmondom literre pontosan, biztos tudsz is valami értelmeset kinyögni okoskodás helyett
szept. 6. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Ugyan már,ez hasraütés!!!
szept. 6. 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Ilyenkor én szerelőhöz szoktam fordulni.

Látatlanban nem sokat lehet mondani. Talán a befecskendezőknél van valami. Vagy valami érzékelő kap rossz jelet és ezért dől a motorba az üzemanyag, de okozhatja a megváltozott használati szokások is, a beragadt fék is.

szept. 6. 09:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Szàmít, hogy mennyivel több? Igen, hasraütés és kit érdekel? Láthatóan zuhan a benzin mennyiség. Akkor amég nem fogyasztottam ki egy teljes tankot , ne tünjön fel, hogy valami nagyon nem oké?? Nem a tuti megoldást kérdeztem, ötletet, hogy merre próbálkozzak.
szept. 6. 09:41
 9/12 A kérdező kommentje:

7. Egy hete hoztam haza, egy kis csövön szívott extra levegőt. Azt kicserélték, már nem akar lefulladni indításkor legalàbb, de a fogyasztást nem oldotta meg.

Persze visszaviszem , csak nem hagy nyugodni, hogy akkor mi a baj

szept. 6. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Szedd ki a benzinszivattyút, lehet túl sok benzint nyom be a rendszerbe. Így hamar ki tud ürülni.

Utána az injektorokat kéne megnézni nem-e folyik valamelyik és akkor ész nélkül folyik a motorba a benzin.

szept. 6. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!