Fekete G Merciken miért szokott lenni kékvillogó?
Mert azok valószínűleg TEK-es autók, de te nem tehetsz ki a semmilyen megkülönböztető jelzést. Azt kizárólag állami szervek, vagy velük szerződésben állók használhatják, és akkor is engedélyt kell kérni a központtól, megadva az útvonalat.
#1: A TEK-nek miért van szüksége 80 milliós luxusterepjárókkal közlekednie? Azt hittem azok a fegyveresek max pick-up-okkal, mikrobuszokkal járnak.
Mivel tud többet egy luxus divatterepjáró egy bevetésen mint egy átlag rendőrségi szolgálati autó?
Drága kérdező! Azt ügye gondolod, hogy ha mondjuk Lumbágó Demokratikus Királyság uralkodója érkezik hazánkba, és kísérni kell, bután hat egy Nva terepjáró, mint felvezetőkocsi.
De kék villogója lehet a legfőbb közjogi méltóságoknak is, ha jól tudom, és néhány más tisztséghez is. Nem személyhez kötődik.
A megfogalmazásod alapján provokálsz és/vagy irigykedsz, mert hát jól tudod, hogy neked nem lehet.
#6: Nem provokálok. Egyszerűen azt nem értem meg, hogy fegyveres szerveknek miért PONT egy G Merci szükséges (kék villogóval)?
Miért nem jó erre a célra egy Kodiaq RS vagy Land Cruiser?
Vagy ha tényleg szükséges a presztízs, akkor miért nem elég egy GLS Mercedes miért kell egy 1,5-szer drágább modell miközben mindkettő ugyanazt tudja? (terepre meg egyik se fog soha menni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!