Fekete G Merciken miért szokott lenni kékvillogó?
Figyelt kérdés
Ma láttam egyet. Nem tudom mire jó és miért pont azon láttam. Én is kitehetek ilyet a Skodámra?2024. febr. 14. 11:56
12/19 A kérdező kommentje:
#11: Nem, mert a G Merci az a maffia szimbóluma. Miért PONT G Merci? Ja, hogy azért, mert ezek szerint a magyar szervek sem különbek tőlük...?
2024. febr. 14. 16:44
13/19 anonim válasza:
11. Valaki rendet tehetne a fejedben, mert ontod magadból a butábbnál butább dolgokat.
14/19 anonim válasza:
ezt mind egyedül találtad ki?
15/19 anonim válasza:
Milyen autóval kellene járniuk, volkswagen polo-val? Azért kell a nagy terepjáró, hogy elférjenek benne. Van rajtunk 20 kiló ruha, felszerelés, fegyver. Ez mind hol férne el egy kis autóban? Plusz, könnyebben kitudnak ugrani, szállni a kocsiból, mint egy lamborghiniből. Szívesen.
16/19 anonim válasza:
Miniszterek, kormánytagok is mind használhatják a kék villogót. Amúgy a G Merci nagyon jó terepjáró. Nem egy divat SUV.
17/19 anonim válasza:
15 amugy a G merci egyáltalán nem egy tágas autó
18/19 anonim válasza:
lehet, de tuti tágasabb mint egy vw polo, vagy audi a4-es
19/19 A kérdező kommentje:
"Ez mind hol férne el egy kis autóban? Plusz, könnyebben kitudnak ugrani, szállni a kocsiból..."
Akkor most felsorolok neked néhány modellt, ami ugyanezt tudja (méretben talán még nagyobb is) csak harmad/negyedannyi pénzből:
* Toyota Land Cruiser
* Volvo XC90
* Skoda Kodiaq
* Kia Sorento
* VW Multivan
De nyilván menőbb egy maffiaautóban májerkodni hamár az állam annyi pénzt költött a párthadseregére.
2024. febr. 16. 20:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!