Ha olajfolyás miatt vittem el az autót szerelőhöz aki azt mondta megoldódott a probléma de pár nap használat után mégsem. Akkor garanciálisan megcsinálja anélkül., hogy még 100 ezreket ki kéne fizessek?
Igen ezért mondta, hogy onna csöpög ki a maradék olaj ami még akkor folyt oda mielőtt szervízbe lett volna. De ez szerintem sántít mert továbbra is hiányzik 1/4 része az olajnak szóval igen. "Számla és szépen behajtani a garanciát." > Hétfőn ez fog történni.
Köszönöm!
"a teknő legalul van, ha fentebbről indul a folyás akkor egyértelműen ott a hiba"
A kérdező nem tudja, hogy most hol a hiba. Olajfoltot látott az autó alatt. Ez nem zárja ki, hogy korábban a hengerfejnél is volt folyás, de az elfedte az olajteknőnél történő folyás nyomait.
(Nem azt mondom, hogy folyás van az olajteknőnél. Csak azt, hogy a tünetek alapján lehetséges. Majd a szerelő megmondja, ha újra megnézi, hogy most hol van az olajnyomok legmagasabb pontja.)
" "Számla és szépen behajtani a garanciát." > Hétfőn ez fog történni."
Na erre kíváncsi vagyok.
Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy ha ekkora pénzt otthagytál, akkor a szerelő ingyen vagy anyagárban (új olaj) cseréli az olajteknő tömítését is. Ha tényleg ott szivárog. Bár erre nem lenne kötelezhető. Ez a realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!