Balesetnél, ha nem volt rendőri intézkedés utólag megtudja állapítani ki a hibás? Vagy a biztosító megtudja állapítani pár adatból?
Parkolóból útra indexelve tolatam, és egy autónak mentem ami közlekedett. Indulás előtt körül néztem, nem láttam senkit. Mellettem jobbra nem volt autó. Arról süt a nap, de belátható volt. Tudom hogy körbe kell néznem ezen az útszakaszon. Valószínűleg már a holt térben volt, vagy nem tudom sokszor lejátszódott a fejemben. Több mindent olvas és hall az ember. Ilyenkor a biztosító pár adatból, képből megtudja állapítani ki is volt a hibás? Kitöltöttük a papírt, de nem érzem magam 100% hibásnak. Volt szó rendőrről de végül nem hivtunk.
Bár magam sem tudom milyen választ várok. Vagy ilyen anyagi káros balesetnél mi a legjobb?
A 9-es kommentelő én is, így tudom ezeket. Csak talán kíváncsi voltam egy biztosító oldalról, hogy is zajlik ez az egész. De ezt talán se tudjuk meg.
10-es kommentelő, köszönöm az észrevételt! Remélem tanuskodsz majd, mert pontosan láttad mi történt. :D
Én bevallom mikor hibázom és vállalom a felelőséget! Ez a kérdés nem kibúvást szolgálja. Ahogy fentebb is írtam. A baleset szó jelentését keresd meg azért! Én pontosan tudom az én részemről mi történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!