Mann, vagy Hengst olaj, levegő, és pollen filtert vegyek? Mivel jobb az egyik mint a másik?
Figyelt kérdés
szept. 1. 19:30
2/9 anonim válasza:
Mindkettő jó. Olajszűrőből és olajból jó fajtát vennék, a többiből a legolcsóbbat és évente csere minden.
3/9 A kérdező kommentje:
olajból LiquiMoly-t akarok.
szept. 1. 19:48
5/9 anonim válasza:
Én ebből nem csinálnék gondot. Mindegyik jó minőségű. Amelyik olcsóbb, vagy amelyik ott van a boltban a polcon!
Rendszerint Mahle, Hengst, vagy MannFiltert szoktam venni.
Olajból sem ragaszkodnék annyira az LM-hez. Egy gyártóművi specifikációnak megfelelő Mobil1, Motul, stb. semmivel nem rosszabb, csak kevésbé nyomják a marketinget.
6/9 anonim válasza:
Fölös pénzkidobás, jó a sima SCT-mannol vagy átcsomagolva Denckermann. Filléres tétel, a többinél a marketinget kell megfizetni semmivel se tud többet, ami fontos, cseréld meghatározott időközönként. Olajból is mannol total shell ezek olcsók és jók is nem kell motul se castrol.
7/9 anonim válasza:
Engedjük már el ezt az alkatrészmárka fétist. Annyira mindegy. A szuper nagynevű is lehet sz4r meg a noname is lehet jó.
8/9 anonim válasza:
6 os vagyok én is ezt pofázom de nem hiszik el xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!