A W203-as dízel C Mercedes mennyire költséges autó? Ez olyan típus, hogy rámegy a gatyám, ha megveszem?
Milyen trollkodoás? De ok…
Milyen motor? 2.0, 2.2, 2.7?
Illúzióid ne legyenek, ezeket az autokat általában nem boltba járni vették anno. 300.000km 10 évesen volt bennük a legtöbbe.
Egyébként Merci mércével az egyik legszarabb konstrukció. Rohadnak, mint a szar plusz már az elektronikai káosz is ott van bennük.
Nyilván lehet belőle drágán szép rozsdamentes állapotút venni, de annyit közel sem érnek már… De ha ez a vágyad akkor vegyed
"Milyen trollkodoás? De ok…"
Pl. olyan válaszokra vártam főleg, hogy mennyire megbízható az autó, mennyire szervízköltséges, mennyire hajlamos rozsdásodni
2.0 vagy 2.2-s, nem tudom hogy melyik a jobb motor.
Nem feltétlen ez a vágyam, gondolkodok még Audin, Volvón, esetleg W211-es E osztályon is. Ha esetleg az jobb döntés lenne.. De elsősorban Merci fan vagyok.
Alapvetően nagyon jó konstrukció, rengeteg ilyen motors Taxi volt a világ összes kilométerével. Amelyik karban volt tartva azzal nem volt probléma
Mennyire rohad? Nagyon…
Kösz az infót
Ha rohad, akkor hagyom inkább ezt a típust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!