Nissan 370Z fenntartási költségek?
Figyelt kérdés
Kezdeném a legfontosabbal, nem engedhetem meg magamnak, csak kíváncsi vagyok rá.
Ahogy nézem használtan kapni 7-9 millió közötti összegekért, azért ez nem olyan elérhetetlen összeg egy jól menő burkolónak vagy IT full stack dev-nek.
Megbízhatóságra milyenek ezek az autók? Gondolom megbízhatóbb, mint egy z4- slk - tt
aug. 30. 11:25
3/4 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Egy használt autó mindig lutri. Pont emiatt azt sem lehet kijelenteni, hogy megbízhatóbb, mint más típusok.
Ezek a sportkupék egyébként soha nem az alacsony fenntartási költségekről voltak híresek. Van olcsóbb szegmens is, kb. ugyanekkora élvezettel. Persze tudom, az nem akkora presztízs, de valakinek a presztízs jobban számít, mint az élmény vagy az ár/érték.
4/4 anonim válasza:
Hobbiautónak először is kell egy garázs. Használattól függően (drift/gyorsulási verseny, vagy csak gurulgatásra) 1000-5000 km-enként olajcsere szűrőkkel. Nagy teljesítményű járműre élmény teljesítményadót fizetni, a kötelező sem az alap kategória, nagy szorzója van. A CASCO elengedhetetlen, különben egy sima megcsúszásból súlyos milliók farolnak ki a pénztárcádból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!