Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történt a Speedzone-nal?

Mi történt a Speedzone-nal?

Figyelt kérdés

Mi ez a sztereotípia ellenes kampány náluk? Nézem a teszteket, az ócska autókat istenítik, a jó autókat fikázzák.

Ez valami marketing fogás, hogy több legyen a komment?

Szerintem tök normális, ha az embereknek vannak jó és rossz tapasztalataik bizony márkákkal, országokkal.

Tény és valóság, hogy minden márkának vannak jobban és rosszabbul sikerült modelljeik, de arányok számítanak azért.

aug. 30. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

" Tipikus belpesti mindenki hülye, csak én vagyok helikopter"

Tipikus vidéki hülye, akinek minden neki nem tetsző ember belpesti hülye... :D

aug. 30. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:
32%

Mert egy katyvasz az a csatorna, Ott volt Hajas Imelda, Kovács, Bézi,

Rengeteget vetítenek, Vályi meg egy tenyérbemászó ostoba ökör, úgy mint a bence meg a kopasz, mindent is jobban akar tudni, minden témában rettentő jól tájékozott, non-stop megy az amerikai vényóc felszopás 0-24, de ha vitatkozni kell, akor meg kisunnyognak a téma mögül, mint egy igazi tajparaszt magyar, megvan ez a kis saját véleménybuborékuk, rigolyás makacs hőbörgő nyuggerek gyülekezete, akik szerint az volt az autózás "fénykora" amikor a "ladába még étolajat is lehetett tölteni".

Ilyen szoci bunkók gyülekezete. És még van aki fizet is érte sajnos...

szept. 1. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!