Mi történt a Speedzone-nal?
Mi ez a sztereotípia ellenes kampány náluk? Nézem a teszteket, az ócska autókat istenítik, a jó autókat fikázzák.
Ez valami marketing fogás, hogy több legyen a komment?
Szerintem tök normális, ha az embereknek vannak jó és rossz tapasztalataik bizony márkákkal, országokkal.
Tény és valóság, hogy minden márkának vannak jobban és rosszabbul sikerült modelljeik, de arányok számítanak azért.
" Tipikus belpesti mindenki hülye, csak én vagyok helikopter"
Tipikus vidéki hülye, akinek minden neki nem tetsző ember belpesti hülye... :D
Mert egy katyvasz az a csatorna, Ott volt Hajas Imelda, Kovács, Bézi,
Rengeteget vetítenek, Vályi meg egy tenyérbemászó ostoba ökör, úgy mint a bence meg a kopasz, mindent is jobban akar tudni, minden témában rettentő jól tájékozott, non-stop megy az amerikai vényóc felszopás 0-24, de ha vitatkozni kell, akor meg kisunnyognak a téma mögül, mint egy igazi tajparaszt magyar, megvan ez a kis saját véleménybuborékuk, rigolyás makacs hőbörgő nyuggerek gyülekezete, akik szerint az volt az autózás "fénykora" amikor a "ladába még étolajat is lehetett tölteni".
Ilyen szoci bunkók gyülekezete. És még van aki fizet is érte sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!