Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2.0 crtdi fojtószelep takarítá...

2.0 crtdi fojtószelep takarítás után kell kalibrálni a végállásokat?

Figyelt kérdés
Bedobta hibának a fojtószelepház potméter jeladót. Gondoltam szétszerelem kitakarítom, volt benne némi korom gondoltam ez miatt esetleg nem tudott bezárni rendesen és ez miatt dobta be hibának. Takarítás után ki lett ütve a hiba, mentem vele egy kört és megállás után folyamatosan azt hallom hogy nyitogatja a pillangót ki-be és az alapjárat kb.950. Leállítom, be indítom megint jó az alapjárat néhány méter megtétele után ismét magasabb az alapjárat és morog a pillangó motorja. Csere vagy csak kalibrálni kell?

aug. 29. 17:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbálja megkeresni az alapállást, de nem tudja hol van, azért dolgozik leállítás után. Újra kell tanítani, aztán jó lesz.
aug. 29. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!