Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kiderült, hogy nyomtatott a...

Kiderült, hogy nyomtatott a forgalmi. Mit lehet csinálni vele?

Figyelt kérdés

Magánszemélytől vásároltam egy 10 éves gépkocsit, az ember szerint minden rendben volt a papirjaival. Az iratok átadásakor mindössze egy dolgot nem értettem, hogy miért van a kiállító hivatal neve tollal írva.

Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, végül figyelmen kívül hagytam.

Csak otthon vettem észre, hogy egy A4 lapra van nyomtatva a forgalmi, valamint a tulaj neve helyén csillagok vannak, fekete tollal rajzolva.

Zaklatottan hívtam az eladót, de tagad mindent.

aug. 29. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
cool story bro
aug. 29. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Hát miért? A pénzt is nyomtatja a jegybank.
aug. 29. 09:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sokan nem veszik komolyan az ilyen csalásokat. Ezen oldal felhasználóinak viselkedés mindent tükröz.
aug. 29. 09:49
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

mesélj még papa

a törzskönyv meg valójában torta volt, mint abban a tévéműsorban, de csak akkor vetted észre, amikor otthon megpróbáltad felszeletelni, nem...?

aug. 29. 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A forgalmit is nyomtatják. Hogy gondoltad hogy majd kézzel írnak rajta mindent? Az meg a te hibád hogyha nem nézed meg milyen papírokat kapsz hozzá. Ennyi erővel bármilyen szerződést aláírsz? Eléd raknak egy minden vagyonodat rám ruházod szerződést elolvasás nélkül aláírod? Ez pont ugyanolyan.
aug. 29. 10:02
 6/12 krwkco ***** válasza:
100%

Hívd fel a tulaj figyelmét, hogy ez közokirat hamisítás. És vagy átadja a forgalmit vagy újra kéri az okmányirodában, ha elveszett vagy visszaveszi az autót.

Egyébként megy a feljelentés.

aug. 29. 10:03
 7/12 krwkco ***** válasza:
42%

Egyébként a JSZP mit mond az autóról?

[link]

De azon se lepődj meg, ha marhaságokat ír a JSZP. Rendszám alapján lekérdeztem a saját autómat és az adatok nagy része hibás. Még a típus sem stimmel.

aug. 29. 10:12
 8/12 krwkco ***** válasza:
79%

"marhaságokat ír a JSZP"

Mert elütöttem a rendszámot. :-(

Jó rendszámmal stimmel. :-)

aug. 29. 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"csak otthon vettem észre"

Ez kísértetiesen hasonlít arra a South Park-epizóda, amikor Séf bácsi apja meséli, hogy "nagyjából ekkor veszem észre, hogy a cserkészlányka megvolt nyolc emelet magas, nem más, mint az őskori rákfajú szörnyezet, a Loch Ness-i szörny".

Hogy lehet csak otthon észrevenni? Hogy lehet úgy odamenni vásárolni, hogy előtte nem is tudod, hogy néznek ki a papírok?

aug. 29. 10:31
 10/12 krwkco ***** válasza:
100%

"Kiderült, hogy nyomtatott a forgalmi."

Van rajta hologramcsík és vízjel?

aug. 29. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!