Kiderült, hogy nyomtatott a forgalmi. Mit lehet csinálni vele?
Magánszemélytől vásároltam egy 10 éves gépkocsit, az ember szerint minden rendben volt a papirjaival. Az iratok átadásakor mindössze egy dolgot nem értettem, hogy miért van a kiállító hivatal neve tollal írva.
Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, végül figyelmen kívül hagytam.
Csak otthon vettem észre, hogy egy A4 lapra van nyomtatva a forgalmi, valamint a tulaj neve helyén csillagok vannak, fekete tollal rajzolva.
Zaklatottan hívtam az eladót, de tagad mindent.
mesélj még papa
a törzskönyv meg valójában torta volt, mint abban a tévéműsorban, de csak akkor vetted észre, amikor otthon megpróbáltad felszeletelni, nem...?
Hívd fel a tulaj figyelmét, hogy ez közokirat hamisítás. És vagy átadja a forgalmit vagy újra kéri az okmányirodában, ha elveszett vagy visszaveszi az autót.
Egyébként megy a feljelentés.
Egyébként a JSZP mit mond az autóról?
De azon se lepődj meg, ha marhaságokat ír a JSZP. Rendszám alapján lekérdeztem a saját autómat és az adatok nagy része hibás. Még a típus sem stimmel.
"marhaságokat ír a JSZP"
Mert elütöttem a rendszámot. :-(
Jó rendszámmal stimmel. :-)
"csak otthon vettem észre"
Ez kísértetiesen hasonlít arra a South Park-epizóda, amikor Séf bácsi apja meséli, hogy "nagyjából ekkor veszem észre, hogy a cserkészlányka megvolt nyolc emelet magas, nem más, mint az őskori rákfajú szörnyezet, a Loch Ness-i szörny".
Hogy lehet csak otthon észrevenni? Hogy lehet úgy odamenni vásárolni, hogy előtte nem is tudod, hogy néznek ki a papírok?
"Kiderült, hogy nyomtatott a forgalmi."
Van rajta hologramcsík és vízjel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!