20 év dízel után érdemes benzinre váltani?
2004 óta Suzuki Ignis DDIS.
Hosszú ideje van nálunk, újkora óta.
Eddig 890.000ft lett ráköltve.
Most összegyűlt 4 millió ft
Érdemes volna-e benzinesre váltani?
#3 pár napja tettem meg 1050 km-t. És nem belvárostól, belvárosig, hanem kint a mezőn, terepen volt a végcél. Mi a fenével mentem volna, ha nem belsőégésűvel?
2005 óta nekem is csak dízel autóim vannak. Igaz, én nem ugyanazt hajtottam végig, volt közben váltás. A sok, hosszútávú autópályázás miatt választottam ezt. Saját zsebből tankolok, nincs cégem, nem fizeti senki, így nagyon nem mindegy hogy 6 vagy 8 literes a fogyasztásom. (A sztereotípiákkal ellentétben szervizre semmivel nem költöttem többet, mintha benzines autóm lett volna.) Most merült fel, hogy a dízel mellé második autónak vennék valami benzinest, vagy plugin hibridet, hogy ne kelljen a városban az Euro6-os dízelt kínozni. Mivel második autóként olyan nagyon sokat nem futna, a fogyasztása is csak másodlagos lenne.
Ha csak egy autóm lehetne, akkor a felhasználástól tenném függővé, hogy mit vennék. Általános városi futkosásra teljesen jó a benzines. Használt esetén (4 millióból csak ez jöhet szóba) meg főleg!
#5, aham és a repülő nem belső égésű, nagyokos?
Továbbá melyik az elterjedtebb, ha valakinek autója van, vagy magánrepülője saját leszállópályával?
Valamint megnéztem, a legközelebbi repülőtér a célállomásomtól kb. 80 km-re van. Azt lesétálod ugye?!
Mennyire kell valakinek unatkozni az ilyen troll válaszokhoz...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!