Napokban nehezen jött ki a kulcs a kocsiból. Leállítottam a motort és nem fordult el teljesen a kulcs, csak nagy nehezen. Mivel lehet orvosolni ezt a problémát?
Figyelt kérdés
aug. 26. 23:03
2/10 anonim válasza:
Wd40 ha az nem segít, akkor el van kopva a zárszerkezet, cserélni kell.
3/10 A kérdező kommentje:
Annak mi a menete? Illetve mennyi időt vesz igénybe?
Anyagi része esetleg?
aug. 26. 23:35
4/10 anonim válasza:
Komplett gyújtáskapcsolóban kell cserélni. Mindennel együtt benne van 50 ezerben.
5/10 A kérdező kommentje:
Wd40-et használtam és amikor a kulcsot kivettem fekete foltok voltak a kulcson. Kosz lehet?
aug. 27. 00:19
6/10 anonim válasza:
Hát mit tudjuk mi. XD Takarítsd le és kiderül
7/10 anonim válasza:
Gyújtáskapcsoló csere. Attól függ milyen autóhoz kell. Tömegekhez van olcsó utángyártott, nem nehéz cserélni sem. Ha valami extra verda, akkor lehet csak gyári van hozzá, az elég drága is lehet.
8/10 anonim válasza:
#5 Igen. Mivel nem írtad milyen típusról van szó, így nem lehet megmondani mennyibe kerül. Pl. egy suzukiba utángyártott legolcsóbb megoldás 3500 ft egy zárbetét, de akkor magadnak cseréled. Ha immobiliseres kell, akkor az lehet hogy több lesz nem tudom.
9/10 anonim válasza:
Kontakt spré, de csak olyan ami kenőanyagot is tartalmaz. Pl:würth
A WD40-et sokan sok mindenre ajánlják, de sosem értem, hiszen az egy márkanév, azon belül rohadtul sok termék van.Olyan mintha azt írnák: Samsung, Bosch vagy IPhone.
10/10 anonim válasza:
Az a gyújtáskapcsoló döglődik.
Elkopott a belseje. Azt kenheted amivel akarod, kb halottnak a csók értékű beavatkozás lesz.
Ha inmobilizeres kulcs, akkor a gyári drága mulatság, mert fel kell kódolni, de ha nem gond, hogy mostantól két kulcsot kell magadnál tartanod, akkor tökéletes az utángyártott is. (A régivel nyitod az ajtót és inaktiválod az indításgátlót, az újjal meg indítózol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!