1989-2003 között gyártott Suzuki Swift autók,mikor fognak végleg kikopni a magyar utakról?
Én is azt mondom, hogy olyan 10 év még. Nagyon max. 15. Már most tele vannak velük a bontók, meg Marketplace-n is rengeteget bontanak.
Megfigyelhető, hogy az 1996-ig gyártott, facelift előtti szériából ma már azért elég kevés van csak, elvétve látni csak párat itt-ott. Az 1996-1999 közötti első faceliftesekből is érezhetően kevesebb van már. Csak a 2000-2003 közötti második faceliftesek azok, amik még most is nagy számban futnak.
10 év múlva már az utolsó példányok is betöltik a 30 évet, akkor szerintem már csak nagyon keveset lehet majd belőlük látni. Javarészt a garázsos, megvigyázott, alig használt példányok lesznek már majd csak.
Kikopni? Nem értem miért zavar ez téged annyira.
De szerintem a jövő tekintve és az anyagi helyzeket simán a következő 10-15évben elfognak slatyogni még.
Nem hiszem, hogy zavarja, én is ezt a szót használom a már eltűnőben lévő járműtípusokra, annak ellenére, hogy semmi bajom nincs. Mit kellett volna írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!