Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1989-2003 között gyártott...

1989-2003 között gyártott Suzuki Swift autók,mikor fognak végleg kikopni a magyar utakról?

Figyelt kérdés

aug. 26. 18:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem a 20évvvel ezelőtt eladott kettes golfunkra. Forgalomba van és jobb kondiban mint új korában. Egy régi vasra ha kicsit is vigyáznak, akkor túlélik a mai fröccsöntött hulladékokat.
aug. 27. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, fura, hogy egyre több ilyen autóval történő balesetet mutat pl.: a Tv, így elég hamar futnak majd ki, szerintem.
aug. 27. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Azok már tényleg csak a bontóba mennek 12-es. De azért reméljük, hogy van még olyan ember aki tud vezetni.
aug. 28. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy olyan 10 év még. Nagyon max. 15. Már most tele vannak velük a bontók, meg Marketplace-n is rengeteget bontanak.

Megfigyelhető, hogy az 1996-ig gyártott, facelift előtti szériából ma már azért elég kevés van csak, elvétve látni csak párat itt-ott. Az 1996-1999 közötti első faceliftesekből is érezhetően kevesebb van már. Csak a 2000-2003 közötti második faceliftesek azok, amik még most is nagy számban futnak.

10 év múlva már az utolsó példányok is betöltik a 30 évet, akkor szerintem már csak nagyon keveset lehet majd belőlük látni. Javarészt a garázsos, megvigyázott, alig használt példányok lesznek már majd csak.

szept. 1. 10:41
 15/16 anonim válasza:

Kikopni? Nem értem miért zavar ez téged annyira.

De szerintem a jövő tekintve és az anyagi helyzeket simán a következő 10-15évben elfognak slatyogni még.

szept. 3. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy zavarja, én is ezt a szót használom a már eltűnőben lévő járműtípusokra, annak ellenére, hogy semmi bajom nincs. Mit kellett volna írni?

szept. 3. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!