Forgalmi vizsga 2 nap múlva. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szerdán lesz a forgalmi vizsgám, és kicsit izgulok. Tudtok dolgokat mondani, amikre nagyon odafigyeljek a vizsga során, és a vizsga előtt? Tapasztalatok esetleg? Ha megbuktatok, az hogyan és hányadik percben történt? Minden válasz segít.aug. 26. 14:54
11/16 anonim válasza:
Jajj, de jó, ügyes vagy! Gratulálok! :)
12/16 anonim válasza:
Örülök neki hogy sikerült, nem semmi hogy elsőre átmentél,nagyon ügyes vagy :)
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Én se hittem el, hogy elsőre ment, mert akiket ismerek kb mindenkit megbuktattak a legelsőnél. Még mindig nem fogtam fel teljesen. :D
aug. 28. 17:16
14/16 anonim válasza:
9-es és 11-es vagyok.
Nekem is sikerült ma elsőre :) el se hiszem. Próbáltam megfogadni a tanácsod. Tegnap estig teljesen nyugodt voltam, ma reggel már gyomorideggel mentem 😅 mondta is a vizsgabiztos, hogy túlságosan rástresszeltem, de sikerült :)
15/16 A kérdező kommentje:
#14 gratulálok, ügyes vagy! 😁
Balesetmentes vezetést neked :D
aug. 31. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!