Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga 2 nap múlva....

Forgalmi vizsga 2 nap múlva. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szerdán lesz a forgalmi vizsgám, és kicsit izgulok. Tudtok dolgokat mondani, amikre nagyon odafigyeljek a vizsga során, és a vizsga előtt? Tapasztalatok esetleg? Ha megbuktatok, az hogyan és hányadik percben történt? Minden válasz segít.

aug. 26. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de jó, ügyes vagy! Gratulálok! :)
aug. 28. 13:53
 12/16 anonim válasza:
100%
Örülök neki hogy sikerült, nem semmi hogy elsőre átmentél,nagyon ügyes vagy :)
aug. 28. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Én se hittem el, hogy elsőre ment, mert akiket ismerek kb mindenkit megbuktattak a legelsőnél. Még mindig nem fogtam fel teljesen. :D
aug. 28. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es és 11-es vagyok.

Nekem is sikerült ma elsőre :) el se hiszem. Próbáltam megfogadni a tanácsod. Tegnap estig teljesen nyugodt voltam, ma reggel már gyomorideggel mentem 😅 mondta is a vizsgabiztos, hogy túlságosan rástresszeltem, de sikerült :)

aug. 30. 09:39
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 gratulálok, ügyes vagy! 😁

Balesetmentes vezetést neked :D

aug. 31. 22:37
 16/16 NotMangoh válasza:
100%
Gratula mindkettőtöknek!😊
szept. 10. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!