Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW z3 fenntartási költség?...

BMW z3 fenntartási költség? Mennyi lenne?

Figyelt kérdés

Nem érdekel az, hogy úgy sincs rá pénzed ha kérdezed...

Van Pénzem.

aug. 25. 18:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én a használtautón néztem de a fenntartással nem lesz gond.
aug. 26. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Amíg van szar addig veréb is akad...
aug. 26. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően az E36-os 3-as széria technikáját találod benne nagy részben. A sorhatosok ritkábbak, de adnak egy nagy pluszt hangélményben nyitott tetővel.

A motorok megbízhatóak ha figyelsz a karbantartásukra, megfelelő olajjal használod amit az előírtnál gyakrabban cserélsz.

Elektronika sem vészes, azért ezek még relatíve egyszerű konstrukciók mai tekintetben, nincs bennük nagyon sok kütyü - nyilván felszereltség függvénye -, ami van, az meg nem drágán javítható és nem kell hozzá agysebésznek lenni.

Futómű főleg ha M-es, akkor a magyar utakat megsínyli, ráadásul a legtöbb utángyártott alkatrész szart sem ér hozzájuk, tehát viszonylag gyakran kell majd azzal foglalkozni ha rosszabb utakon jársz vele.

Amúgy nagyon jó autó, nekem is volt egy 2.5-ös belőle, nem olyan feszes gokart mint egy MX-5, cserébe sokkal kényelmesebb és hathengeres motorral nem utolsó dolog hogy szépen szól, a futóművön is lehet bőven okosítani hogy kicsit még agilisebb legyen.

Hátrány, hogy ami manuális váltós és főleg ami erősebb motoros, az legtöbb esetben már lett rugdalva, tehát a hajtáslánc állapotára érdemes nagyon figyelni megvételkor. Ami meg gyáriasan megmaradt egy érettebb tulajnál, az sokszor magasan van árazva.

aug. 26. 22:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Én 1.8-ast fogok venni. Viszont én a manuális váltót szeretem csak.
aug. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!