Bízol annyira a saját kocsidban hogy kiállj egy Bugatti Veyron ellen és még fel is tegyél 100 ezer eurót ?
Figyelt kérdés
Kimernél állni egy Veyron ellen egy olyan pályán ahol a Veyron is képes kihozni magából a maximumot és még fel is tegyél kb 40 millió forintot magadra ?aug. 23. 20:41
1/9 dirtboy válasza:
Biztos sokan vannak itt akinek olyan autója van ami képes megfogni egy veyront.
Miféle értelmetlen kérdés ez? Hány éves vagy?
2/9 anonim válasza:
Simsonom van, de fel van tuningolva. Megpróbálnám.
3/9 anonim válasza:
Persze. De a pályát én választom. Mondjuk Mátraalmás-Galyatető. Én egy Suzuki Jimnyvel megyek.
4/9 anonim válasza:
Ez mitől bizalom kérdése? Egyáltalán nem fordulhat elő, hogy valaki ténylegesen ismeri a saját autójának a műszaki paramétereit?
7/9 anonim válasza:
Mármint milyen szempontból?
Annyira bízom benne, hogy hiba nélkül teljesíteni tud bármilyen távot, bármilyen körülmények között, amit a Veyron is.
De idióta nem vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a 140 lóerő bőven kevés hogy előbb célba érjek
8/9 Koaxk Ábel válasza:
A Bugatti Veyron (gyengébbik 1001LE) gyári fogyasztási adatai 42 liter városban, vegyesben 25 liter, ehhez társul egy 100 literes tank...
Azaz ha olyan távot kell menni, ahol a Bugatti 2x kiáll tankolni, még talán lehetne is esélye egy földi halandónak.
Amúgy az egész kérdés egy faxság, főleg itt a gyk-n ahol a szupersportkocsi tulajok összeüllnek teázni!
9/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha adnak egy szmók&csárm 1.9tádét, mert az köztudottan mindent IS leköröz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!