Hogyan juttassam el a motort az iskolába?
Figyelt kérdés
Le szeretném tenni az AM jogosítványt, ott ugye csak automata váltós robogót tudnak adni és ezért saját motorral szeretném letenni. De nem tudom hogy hogy hogy juttassam el oda. Valakinek van bármi ötlete?aug. 23. 12:38
1/7 anonim válasza:
Valaki oda viszi neked, ha megteszi szivességből.
2/7 anonim válasza:
jogsi szerzeshez sokkal egyszerübb a rotyogot vezetni, aztän ha mär megvan a jogsi akkor annyit vezethetsz vältos motort amennyit akarsz. Szerintem...
3/7 anonim válasza:
2: az ugye megvan, hogy ha automatával vizsgázik, akkor utána nem vezethet váltósat, csak ha tesz egy különbözeti vizsgát?
Kérdező: ha nincs messze a suli, akkor told el, vagy kérj meg valakit (akár a motoron, akár utánfutóval) hogy vigye el
5/7 anonim válasza:
Hali 3 as ez nem igaz :D nincs kulombség a kilovatt ccm szamit
6/7 A kérdező kommentje:
de igen mopednel is igaz hogy belekerül a megkötés ezért tettem fel a kerdest
aug. 25. 12:57
7/7 anonim válasza:
Nem nem igaz….. jogsi az teljesítmény alapjàn megy. Nekem van, hidd el! De egyik autós iskola sem vizsgáztat 125 re robogóval vagy am re valtossal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!