Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek? Ez lesz...

Milyen kocsit vegyek? Ez lesz az első autóm.

Figyelt kérdés

1 500 000Ft a max.

22/F

2010. nov. 2. 14:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
BMV-t
2010. nov. 2. 14:54
 2/15 anonim ***** válasza:
jaja, béemvét. llehetőleg azt amelyik a legerősebb, és legnagyobb a motorja.
2010. nov. 2. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Én azt néztem mennyibe kerülnek az alkatrészek, így lett volvo s60 helyett egy 2002-es omegám.
2010. nov. 2. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
legyen négy kereke,motor benne,ne ázzon be és lehessen kormányozni,és megállni.Ha 22 évesen volt annyi eszed, hogy összeszedj 1,5 millát akkor nehogy már ne tudj ennyit eldönteni.ha anyu apu adta a lét akkor kérdezd tőlük.
2010. nov. 2. 15:54
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Bée"N"vét!!! Index és fék nélkül, ahogy illik! Gázpedál legyen és kormány, mert az a lényeg! Meg a sötétített üveg és extraként a sötét üveg mögé egy még sötétebb napszemüveg, egy bőrdzseki és a nyakadba egy vastag arany-kutyalánc! Ettől leszel menő és a qkid is hosszabb lesz!
2010. nov. 2. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Vegyél Mercedes CLK-t
2010. nov. 3. 23:16
 7/15 anonim ***** válasza:
figyelj rám! Megkeresed a használt autó kereskedéseket és szépen körülnézel mit adnak annyi pénzért ha találsz magadnak tetsző autót akkor szépen felhívod őket megkérdezed megvan e még ha igen elmész megnézed és ha kipróbáltad és minden jó rakjta akkor lerakod az asztalra apénzt ha nem alkusz lehet beléemennek abba hogy ők csiinálják a papírmunkát és az átíratást ;) és csókolom van egy autód (de bízok benne nem az elmúlt 2 évben csináltattad meg a jogsidat mert ha igen akkor inkább ne vegyél még magadnak autót mert csak összetörnéd :D
2010. nov. 5. 06:58
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, ennyi pénzzel a zsebedben már nem vagy rászorulva h kereskedők ajánlatait nézd. Sajnos ott sok a buktató. Mikor mi kerestünk autót, rengeteg kereskedést végigjártunk, és sokszor nagyokat néztünk. Kinéztünk a neten képen egy autót, a helyszínen kiderült h törött volt. De a legjobb h amit végül megvettünk, itthon derült ki h 2 személyes a forgalmiban (tudom, ezt ott is megnézhettük volna) így hát egyből vittük műszakira.

Szerintem sokkal jobban jársz, ha magánszemélytől veszel autót, ők nem tudnak olyan gyorsan eltűnni, ha bármi hiba is felmerül a vásárlás után.

Amúgy, kérdésedre válaszolva, első autónak olcsót és olcsón javíttathatót ajánlanék. Suzukit, Opelt, Daewoot.

2010. nov. 5. 08:04
 9/15 anonim ***** válasza:

sztem vegél egy egy generációva lkorábbi opel astrát

nekünk is az van, 9 éves, és egyszer volt vele csak gond, meg alig eszik 6,5 litert, pedig benzines

szal olcsó, és jó kis kocsi

2010. nov. 5. 08:10
 10/15 anonim ***** válasza:
08:04 vagyok, nekem első autóm egy 6 éves daewoo lanos. teljesen meg vagyok vele elégedve, 6 litert eszik, apró hibák, olcsó alkatrészekkel.
2010. nov. 5. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!