Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a jelei egy 2t motornál...

Mik a jelei egy 2t motornál ha főtengely szimeringes?

Figyelt kérdés
Akárhogy állítom a karburátort semmit sem reagál. Azt mondják főtengely szimering. Ezért lennék kíváncsi, hogy mik a főtengely szimering hiba jelei?

aug. 20. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Legalább 20 kérdést kiírtál már ide. Nem lenne egyszerűbb szerelőhöz vinni?
aug. 20. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Fals levegőt szív.
aug. 20. 19:38
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Azért kérdeztem itt mert gondoltam lehetséges hogy itthon is megtudom csinálni. De mivel nem kaptam értelmes választ ezért elvittem a szerelőhöz és már 3 hónapja ott van. Ezért kértem itt segítséget mert nincs megbízható szerelő a környéken.
jan. 19. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Megkaptad a választ.
jan. 19. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:

"lehetséges hogy itthon is megtudom csinálni."

Ha már bontottál szét motor blokkot, akkor egyszerű.

jan. 20. 20:13
 7/9 A kérdező kommentje:
#4 Igazából nem kaptam meg mert kiderült, hogy szanaszét volt kopva a dugó és a gyűrű. Mivel én nem sokat használtam ezért gondolom így vettem. Tehet erre nem gondoltam. Ha kérdeztem is azt kaptam meg hogy fals levegőt szív és főtengely szimeringes ami kiderült hogy tökéletes állapotban van. Meg azt hogy vidd el szerelőhöz, meg hogy 20-szor írtam ki a kérdést. :)
jan. 20. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy mi a jele, ha szét van kopva a dugó meg a gyűrűk, hanem az, hogy mi a jele, ha főtengelyszimmeringes. Erre megkaptad a választ.
tegnap 12:49
 9/9 A kérdező kommentje:

A többi kérdésemre gondoltam mert abból volt igazán több kérdésem hogy miért nincs melegen alapjárat. Ez volt a kérdés. Ezt talán 2szer kérdeztem meg hogy mi a jele a főtengely szimeringnek. Arra írták mindig hogy főtengely szimeringes.(arra hogy miért nincs alapjárat melegen) És ezért mondták hogy már 20-szor ki írtam a kérdést, mert ott a válaszoknál is már megkérdeztem. De mindig csak a kötekedés jön.

tegnap 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!