Mi az a táv amikor már a kocsi felejtős ?
300 km?! Akkor mondjuk Pécsről Debrecenbe mivel mész? És ez még nem is a legnagyobb távolság országon belül.
Rendszeresen vezetek napi 1000 km-t, pedig nem vagyok hivatásos sofőr, csak olyan a munkám, hogy nem fixen egy irodában ücsörgök. Nem mndom, hogy a nap végén nem esik jól kiszállni a kocsiból, de abszolút kibírható. Ha meg csak alkalomszerű a dolog akkor 2000-3000 km abszolút bevállalható.
Nekem eddig 2200 km volt a leghosszbb út amit levezettem, de úgy hogy félúton volt egy szállás, így gyakorlatilg két napra elosztve kibírható volt.
Ennél komplexebb:
Eleve a repülő akkor gyorsabb, ha reptér közeléből reptér közelébe mész. Ha pl már csak Szentendréről indulsz (és akkor nem Hódmezővásárhelyet vagy Marcalit írtam), akkor eleve 1-másfél óra alsóhangon a reptér, ahol ugyanennyivel előbb ott kell lenni. Így 3 órád elment, de még fel se szálltál. És máris nem gyorsabb Prágába az autó, mint a repülő.
Aztán ugye ha sok cuccod van megint az autó praktikusabb, meg kisgyerekkel meg kutyával is.
Aztán ha ott ahova mész kell az autó, akkor megint csak kevésbé előnyös repülni.
És akkor még ott az ár, ami egy 4 fős családnál már komoly különbséget mutathat.
Huh kösz nem, nem szeretek vezetni, repülővel járok.
Ha nagyon autóval jönne ki a lèpès, akkor pedig nagyon jól kihasználhatom, hogy az ismerettsègi körben is mindig van pár ilyen vezetèsmániás, mint ahogy itt is látható.
Szóval ha kell, akkor szállìtgatják a seggem, nekem meg tökèletesen jó az, hogy műszerfalra dobott lábbal, elsörözgetek röhögve 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!