Mi az a táv amikor már a kocsi felejtős ?
Figyelt kérdés
Van aki Gibraltárra is kocsival megy vagy Londonba. Nálam kb 300 km. Prágába kizárt a kocsi repülő gyorsabb. De voltam Belgrádban is repülővel minden esetben jobban jöttem ki mint ha kocsival mentem volnaaug. 20. 18:06
1/18 anonim válasza:
1000 km felett az már nekem húzós autóval.
2/18 anonim válasza:
Nagyjából 5000 kilométer után kezdem fáradtabbnak érezni magamat, úgyhogy akkor kell egy kis pihenő.
3/18 A kérdező kommentje:
“ Nagyjából 5000 kilométer után kezdem fáradtabbnak érezni magamat,”
Lisszabon-Moszkva az 4600 km. Azt kokó nélkül nehezen lehet bírni egyben alvás es pihenő nélkül
aug. 20. 18:28
4/18 anonim válasza:
Nekem mondjuk kb. 2,5-3 óra a reptér Ferihegy is, meg kb. schwechat is, meg legyél ott indulás előtt 2 órával, parkolj le stb. stb, és ahova mész, ott még taxizz, tömegközlekedj, bérelj autót, szóval én azt mondom hogy európán belül nincs repülés, inkább tranzitszállás ha messzebbi. Napi 1000-1300 még bevállalható redbull meg kokó nélkül, az fölött már megszállok egy éjszakára valahol.
5/18 anonim válasza:
Szerintem bármekkora távra elmehetsz ha vannak arra normális utak. Egyszerűen nem kell egy seggel levezerni,hanem intézel az útvonaladon szállást. Ezért jó a lakóautosoknak, mert bárhol megpihenhetnek, közben meg több ezer kilométert megtehetnek egy nyaralás alatt.
6/18 anonim válasza:
Nekem nem az a lényeg, hogy "oda" mennyi az út, hanem hogy "ott" is, mobil tudjak lenni. A legtöbbször nem egy-egy városban vagyok, hanem a természetben is kirándulok, túrázok, a kiindulópontok meg nem elérhetöek autó nélkül.
7/18 anonim válasza:
Ki mennyit bír. Autótól és egyéntől is függ. Egy régi swiftben 50 km is sok, egy kényelmes prémiumban több ezer km is lehet simán vállalható. Én viszont nem tartom azt nyaralásnak hogy 20 órát ül valaki egy autóban. Repülővel ott van az ember pár óra alatt és le van tudva. Persze nem a ryanairt meg wizzairt kell választani, mert az aztán lehet több idő késés mint autóval menni.
8/18 anonim válasza:
Bárhová elmennék autóval. Túl hosszú távnál (sokezer kilométer) már biztos beiktatnék pihenőnapokat, de hogy neki indulnék bárhová, az biztos. Tervezek is egy Európa körutat, annak idején apám motorral csinálta meg, azzal biztos nagyobb élvezet, de jó nekem az autó is. Nincs kiforrva a terv, de előzetesen 3500km-re saccoltam.
9/18 anonim válasza:
Kb. 8-10 óra, amit szívesen levezetek.
Prága kb. 5 óra, végig autópálya, nincs határátkelő, azért még nem szívesen szenvedem végig a reptéri tortúrát.
Nekem kb. Berlin az a távolság, ahol már megfontolom a repülőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!