Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bosch Service tapasztalatok?

Bosch Service tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van valakinek a fent említett biztosítással tapasztalata? Elég sok mindent kínál, ehhez képest kis összegért. Kötött velük valaki szerződést már?

aug. 20. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Mióta van azoknak biztosítási szolgáltatása?
aug. 20. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. [link]
aug. 20. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaaa, azt hittem KGFB. :D

Hát a 8000/év az valóban elég jól hangzik, de az kicsit gáz, hogy a gépjármű hazaszállítása még a prémium csomagban sincs benne. Persze így elég kedvező a prémium csomag ára is, de szerintem a prémiumnak az kellene legyen az értelme, hogy a plusz pénzért plusz kényelmet ad és hazahozzák. De itt nem hozzák haza, max kiutaztatnak és hozd haza magad, önköltségen. Így persze hogy olcsó...

Az alapról már nem is beszélve. Nagyon jó az a 8000/év, de nemhogy nem hozzák haza, még csak kiutaztatást, csereautót, szállás, akármit sem biztosítanak. Az autót elviszik a legközelebbi saját szervizükbe, ami lehet az isten háta mögött van, ha szerencsétlen helyen robbansz le, aztán hogy hogyan oldod meg a többit, az már le van szarva. Így azért elég felesleges. Hiába olcsó, értelmetlen.

aug. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!