Magánorvos is állíthat ki hivatalos alkalmasságit jogosítványhoz? (friss jogsi)
Figyelt kérdés
aug. 19. 04:20
1/12 galaxy01 válasza:
Szerintem igen. Én a munkahelyem üzemorvosához mentem megújításra, mert az új háziorvosommal nem jövök ki. De meg kell kérdezni a kiszemelt magánorvost.
3/12 anonim válasza:
Előforduló téma ez itt az oldalon. Én nem tudom. Szerintem csak hivatalos háziorvos elsősorban, de állítólag mások szerint más orvos is adhat. Hogy ez most hivatalos vagy nem, az jó kérdés.
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy az a magánorvos valahol háziorvos ;) , meg kell kérdezni, hogy megcsinálja-e?
5/12 anonim válasza:
Végülis tökmind1, ki csinálja, mindenhol fizetned kell a vizsgálatért.
6/12 A kérdező kommentje:
#2 #5 igen, mindenképpen fizetős a magánnál kb 2x annyi viszont nem kell várakozni
aug. 19. 12:16
7/12 anonim válasza:
Hivatalosan csak saját háziorvos vagy saját üzemorvos állíthatja ki.
8/12 Alex Fly válasza:
Én az üzemorvossal csináltattam meg,mivel a háziorvoshoz bejutni kb. lehetetlen küldetés. De azért az eredményből egy példányt a házidokihoz is bevittem, hogy vigye fel a rendszerbe...
9/12 anonim válasza:
Utolsó, minden orvos a saját maga által készített leleteket, vizsgálatokat dokumentálja. Nincs olyan, hogy vigye fel a rendszerbe...
10/12 anonim válasza:
magánháziorvos is megcsinálja. 60 ezer forint, tehát az 8* annyiba kerül, ha alkalmatlan vagy rá, de kell a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!