Milyen márkájú gyertyát szoktál használni a benzines autódba?
Tök mindegy,te ebben hiszel?
Nekem volt egy Skodám,11 évig nem volt cserélve benne gyertya,semmi baja nem volt.Talán Brisk volt benne.
Autótól függ, hogy mi a jó. Sok esetben nincs is semmi különbség, ha meg van, akkor ki kell tapasztalni
Én januárban Z16XER-be Bosch-t tettem, alig 10 ezer után gyújtáskimaradás, egyiknél szét égett a kerámia. NGK-t raktam, utólag máshol is olvastam, hogy azt javasolják ebbe az okosak, mert mindenki szopik a Bosch gyertyákkal. Aztán utólag elkezdtem gondolkodni, hogy egy másik problémám, az enyhe rángatás gyorsításkor, amire régóta kerestem a választ, kb. akkor kezdődött, amikorna gyertyát cseréltem, csak akkor azonnal nem tűnt fel, utólag még nem gyanakodtam a gyertyára, mivel új. De a csere után megszűnt rögtön.
Egyébként ennek ellenére nem szar a Bosch, sok autóba rakjuk és nem emlékszem hogy bármikor visszajött volna egy is, ahogy NGK sem. Ha személyes tapasztalat alapján nincs baj a jelenlegivel, akkor nincs okod másik márkára cserélni és felesleges is lenne.
Ha odafigyelsz az autódra akkor inkább cseréltesd 50 ezrenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!