Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgán nézik,hogy a...

Műszaki vizsgán nézik,hogy a motorhűtő ventilátor üzemképes?

Figyelt kérdés

#motorhűtő ventilátor
aug. 18. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én most máshova vittem az autót mint eddig, mert itt kaptam időben időpontot.

Vicc kategória volt, 10 perc volt az egész.

Megneztek fékeket fékpadon, lengescsillapitokat razópadon, lámpákat félig (ködlámlát kapcsolnom sem kellett).

Kipufofogazt nem is néztek...

Ennyi volt az egész 😃

aug. 18. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

11 arra varrj gombot, hogy németeknél még rázópad sincs. Egyszer vettem autót úgy, hogy a tulaj felajánlotta, hogy bevigyük szervizbe, és megnézethetem.

A TÜV-nél pont uborkaszezon volt, mondták úgyis lejár 1-2 hónap múlva, ilyen vétel elötti vizsgálat nincs már ,de azt megcsinálják, és ott lehetek.

Megnéztem, volt egy checkliste, az alapján végignézte a lámpákat, felemelte, kézzel megmozgatta a futómüveket, hogy melyiknek van hangja, fékerö, rádugott egy laptopot, hibakódolvasás, meg szemrevételezte az alját, gumikat stb.

Ennyi volt.

aug. 18. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Itt be se néztek alá, nem, hogy futómű meg gumik 😅😅
aug. 19. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!