Melyik ventilátor hokapcsolot rendeljem meg?
Figyelt kérdés
Nos,ami az autóban van,az két pines (legyen 1-x-1). Kapható ugyanilyen,de én örülnék ha kicsit hamarabb kapcsolna a venti,mert ennél 100 foknál kapcsol,ezekben a nagy melegekben jobb lenne egy 95-97 fok körüli kapcsolásnak. Teljesen ugyanahhoz a típushoz lehet kapni 3 pineset. Kialakitasa, menetemelkedese ugyanaz,csak három pines (legyen 1-2-1). Tehát a két kapcsoló ugyanaz,csak a 3 pinesnel közepén van megegy pin. A két pinesnel is ugyanúgy ott van ez a hely a két tüske között a harmadiknak, csak nincs bekotve ugye. A csatlakozón is két szélső pines kapcsolónak van hely,tehát ha jól értem,nem számít,hogy közepén az alacsonyabb kapcsolásu, 3 pines kapcsolonal ott van közepén egy tüske. Remélem érthetően tudtam leirni. Valaki tud segíteni,hogy akkor nyugodtan berakhatom az alacsonyabb kapcsolasut.júl. 7. 20:27
1/6 anonim válasza:
Simán a gyárit rakd bele, felesleges trükközni, nálam is 102 foknál indul a ventilátor. Semmit nem befolyásol. Az Opel/GM még használ 105 fokos termosztátot is, 110 fölött kapcsol a ventilátor valahol.
2/6 A kérdező kommentje:
Előző autóban szinte pontosan ilyen volt,amit írtál,és másfél év alatt hengerfejes is lett. Lehet semmi köze hozzá,de én szeretnék olyat,ami hamarabb kapcsol. Amúgy szerintem nem egy túl nagy trukkozes.
júl. 7. 20:43
3/6 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, az enyém 15 éve így kapcsol.
4/6 A kérdező kommentje:
Jó,engem zavar,a kérdésre szeretnék választ kapni.
júl. 7. 20:50
5/6 anonim válasza:
Ha 1,5 év alatt hengerfejes lett, akkor vidd vissza a szalonba, az még garanciális.
6/6 A kérdező kommentje:
Istenem,te mégis honnan veszed,hogy ez egy vadiúj auto?
júl. 7. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!