Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más használja a nevemen lévő...

Más használja a nevemen lévő autót amire nem tartok már igényt, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Van egy kocsi a nevemen amit nem én használok, nem én szervizeltetem se semmi.

Erre a kocsira már nem tartok igényt, viszont aki használja nem engedi, hogy eladjam (mivel nála a kocsi így nem is tudnám eladni) és ő maga sem szeretné megvenni.

Viszont nekem fontos lenne, hogy lekerüljön a nevemrol.

Mit tudok tenni?

aug. 18. 09:15
1 2
 11/15 krwkco ***** válasza:

"Kivonattatod a forgalomból... Én ezt csináltam amikor eladtam a kocsimat és jaszkariztak vele a cigányok átírás nélkül!"

Gondolom előtte bejelentetted az eladást. Utána is kivonathatod ideiglenesen a forgalomból?

aug. 20. 10:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Még ha kivonatom a forgalomból, akkor a büntetést én kapom, nem?
aug. 20. 11:16
 13/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

#krwkco

Igen természetesen volt róla okmányiroda által szignózott adásvételim, és mivel egy halom bírságot halmoztak össze a nevemben és nem volt átíratva, így nyílván rendőrségi úton, de meg lehetett oldani!

aug. 21. 08:26
 14/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

"Még ha kivonatom a forgalomból, akkor a büntetést én kapom, nem?"

Te kapod, de ha ténylegesen le van jelentve, hogy eladtad, akkor tudod magad védeni. Én pont így jártam, azért tudom!

Nyilván a kellemetlenségtől nem véd meg, hogy foglalkozni kell vele, ez ellen nem tudsz mit tenni!

aug. 21. 08:28
 15/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ja bocsánat most olvasom, hogy még mindig a te neveden van az autó, nem lett eladva sem, innentől kezdve sajnos ténylegesen mindenért te felelsz.

Erre meg egy jó tanács, fogadj ügyvédet!

Én egy excsajommal jártam így, enyém volt a kocsi papíron, valójában az övé, nem igazán érdekelte szakítás után, hogy a nevére vagy valaki máséra kerüljön. Ne félj ügyvéd után azonnal keresett egy másik balekot, hogy a nevére kerüljön a kocsi!

aug. 21. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!