Nehezen indul a Wagonr + személygépjárművem, valaki tud segíteni?
A helyzet a következő:
Hidegen nehezen indul, Ac pumpát hallom, hogy megy. mikor beindul ilyen 500-as fordulaton pörög és ha nyomok egy gázt van higy felpörög van hogy fullad (minél többet várok annál jobb). Ha az indítást követően kb 30mp után elindulok még rángat, melegen már jó
Szinte minden érzékelőt, szelepet kicseréltem, kipucoltam
Falsot sehol nem látom szívni
Nemrég kidobott egy p0171 és egy p0134 hibakódot, azóta kicseréltem a lambdaszondát, de semmi változás
2002, 1.3 g13bb
"500-as fordulaton pörög". 🤣
Az igen!
Még szerencse hogy nem forog szét.
Gugliba beírod hogy Suzuki P0171 és tádámm:
"A P0171 kód azt jelenti, hogy a motor első sorában az üzemanyagrendszer gyengén működik, vagy a motor ezen oldalának közelében vákuumszivárgás van, és az üzemanyagrendszer túl kevés üzemanyaghoz jut."
Mikor van hibakód ezért kezdjük azzal hogy legalább Guglizunk, és nem a pótkerék cseréjével kezdjük a kísérletezést hogy vagy megoldja vagy nem.
#4.
Ebbe a kódmagyarázatba -bizonyos értelemben- az is belefér, hogy néha tankolni kellene. 😁
Kérdező!
Az nem vizsgálat hogy a katalógus adatokat leírod.
Valóban meg kell mérni.
0.23 bar????
Most viccelsz?
Az rohadt kevés!
Hidegen pont még több kellene.
Ha nekem nem hiszel akkor vidd el egy suzuki szervizbe és mond el ezt a nyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!