Szép ez a kocsi?
jan. 8. 14:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
2/10 anonim válasza:
Hagyományos értelemben vett szépnek nem mondanám de a mini egyterű kategóriában nem vészes.
Elég buta tekintete van a felhúzott,nagy fényszórókkal,kitüremkedő lökhárítóval de a hátulja elég jól kiadja.Oldalt olyan semmilyen,bár egy MPV milyen is lenne oldalról.
Annyi làtszik rajta hogy nem egy 20 éves autó,aránylag modern.
3/10 anonim válasza:
A mai világban,amikor már kimerült a forma lehetőségek tárháza,teljesen hétköznapi,átlagos,olyan semmilyen.Bármilyen autómárka embléma lehetne rajta,mindenki elhinné,hogy az.
4/10 anonim válasza:
Ez olyan semmilyen. Nem is szép, de nem is csúnya.
5/10 anonim válasza:
Szerintem úgy összességében rendben van. De ez nagyon egyéni ízlésfüggő, így megválaszolni nem lehet! :D
6/10 nemaRendőrség válasza:
Nem szép, de ennek nem is az a dolga. Praktikus családi második kocsi
7/10 anonim válasza:
Egyik Jazz sem volt a szépség mintaképe. Nekem volt 2. generációs, az mondjuk még úgy ahogy tetszett. De az utána lévő, meg ez sem igazán. Nem bántó a forma, szóval hozzá tudnék szokni, idővel talán még esztétikusnak is látnám, és felfedezhetnék benne szép részleteket. Egy erényt tudnék mondani, hogy legalább nem csicsázták túl.
8/10 anonim válasza:
Nem szép, nem csúnya. Tipikus modernizációs kinézet.
10/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, de férfiként nem választanám ezt a színt, he nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!