Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alany egy (2007es) golf 5 1.4...

Alany egy (2007es) golf 5 1.4 tsi (122LE) autóm?

Figyelt kérdés

A problémám az hogy gyorsításkor sípoló, ciripelő hangot hallok, minél jobban gyorsulok annál hangosabban hallatszik.

Ez a hang nem mindig jelentkezik, de körülbelül 50%ban igen.

A hang mintha jobbról és elölről jelentkezne és elég idegesítő, van amikor nem nyomom a gázt de egy kisebb bukkanóra rámegyek akkor is kicsit hallatszik, esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja?

(Érdekesség az hogy amikor kikapcsolom a klímát, akkor egyáltalán nem hallatszik a hang, viszont klímaszerelőnél már voltam és ő nem talált semmi ilyesmire utaló jelet)

aug. 17. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Utastér ventilátor szorul az adja ki a hangot, nem a klíma.
aug. 17. 11:57
 2/10 A kérdező kommentje:
De minthogyha nem a klímától hallanám a hangot, mármint hogyha le van húzva az ablak akkor jobban hallatszik
aug. 17. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor a pótkerék az.
aug. 17. 13:36
 4/10 A kérdező kommentje:
nincs pótkerekem :(
aug. 17. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Pont azért van ilyen hangja
aug. 17. 18:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Na várj, most nem értem. A pótkeréknek hátul van a helye nem? A hang gyorsításnál jön elő és elölről, viszont hogyha amit először mondtál, hogy az Utastér ventilátor szorul akkor azt nem kéne állandóan csinálnia? Csak furcsa hogy pont gyorsításkor csinálja
aug. 17. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Minél gyorsabban mész, annál gyorsabban forog a ventilátor. Alacsony tempónál alig forog, nem érződik a szorulás, nagy tempónál viszont igen
aug. 17. 19:09
 8/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ami ez alatt van ahova itt a nő tartja a kezét azt kellene cserélni?

aug. 17. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, nem egészen az alatt. Ott mögötte megy egy cső egy ventilátorig. Kb. úgy néz ki mint egy hindu imamalom. Na, azt. Sokszor a kesztyűtartó burkolat mögött van
aug. 17. 20:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Oh az hogy a kesztyűtartó mögött van az logikus lenne mivel jobb elölről jön a hang.

Köszi a válaszokat amúgy király vagy!

Illetve nekem még egy gondom van hogy ugyanazon a helyen mármint jobb elölről magasabb fordulaton rezonálni kezd, mintha zúgna ott valami (azt a tippet kaptam hogy valószínűleg a motortartó bakot lenne érdemes cserélni) esetleg lenne ehhez is valami tipped?

aug. 17. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!