Alany egy (2007es) golf 5 1.4 tsi (122LE) autóm?
A problémám az hogy gyorsításkor sípoló, ciripelő hangot hallok, minél jobban gyorsulok annál hangosabban hallatszik.
Ez a hang nem mindig jelentkezik, de körülbelül 50%ban igen.
A hang mintha jobbról és elölről jelentkezne és elég idegesítő, van amikor nem nyomom a gázt de egy kisebb bukkanóra rámegyek akkor is kicsit hallatszik, esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja?
(Érdekesség az hogy amikor kikapcsolom a klímát, akkor egyáltalán nem hallatszik a hang, viszont klímaszerelőnél már voltam és ő nem talált semmi ilyesmire utaló jelet)
Oh az hogy a kesztyűtartó mögött van az logikus lenne mivel jobb elölről jön a hang.
Köszi a válaszokat amúgy király vagy!
Illetve nekem még egy gondom van hogy ugyanazon a helyen mármint jobb elölről magasabb fordulaton rezonálni kezd, mintha zúgna ott valami (azt a tippet kaptam hogy valószínűleg a motortartó bakot lenne érdemes cserélni) esetleg lenne ehhez is valami tipped?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!