Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Crossland vélemény?

Opel Crossland vélemény?

Figyelt kérdés
Turbós vagy sima? Kinek milyen tapasztalata van az autóval, illetve a turbóval?

aug. 17. 01:35
A kérdező szavazást indított:
Nem turbós
Turbós
4 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

De hülye kérdés ez.

Egy autóba nem a turbó a legfontosabb, ezer más dolog számít.

aug. 17. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Én sem rettegnék a turbótól. Ma már nem vennék szívót. Oké, hogy hibalehetőség, de az egész autó is eleve az. 200-300e km-enként fel kell újítani, de hát akkor mi van?! Ha ilyen futású használt kocsit vesz valaki és pont ezzel kell indítani az valóban bosszantó. De nem feleslegesen ablakon kidobott pénz, hiszen kapsz cserébe valamit. Megcsináltatod és van újabb gondtalan 200e km-ed. Cserébe meg van nyomaték, motorbömböltetés nélkül is gyorsul az autó.
aug. 17. 08:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Az ezer másik dologra lettem volna kíváncsi kedves #1. Cserébe kaptam egy full haszontalan választ 🤦🏻‍♀️

Az mellék kérdés volt, hogy egyébként érdemes-e a turbós verziót választani..

Bár gondolom nincs is ilyen autód 🥲

aug. 17. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Nem az #1-es vagyok, de az van odaírva: "Turbós vagy sima?" A szavazásnál is ezt látom...

De arc az van rendesen!

aug. 17. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Különbet is lehetve találni az opel helyett.
aug. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!