Ha majd egyszer a Ferrari megszűnik/nem gyárt majd több autót, akkor a többi márka is egyszerre fog a Ferrarival megszűnni?
Figyelt kérdés
Mert hát ugye a Ferrari a legfőbb autógyártó, mindenki kedvenc autómárkája, sok pénz is van benne, a legtöbb sportkocsit a Ferrari modellek alapjára építették, és az F1-ben is a 3. vezető csapat. Tényleg a Ferrarival egyszerre fog majd megszűnni a többi autógyártó is?aug. 16. 13:16
2/9 anonim válasza:
Nem. Mi köze lenne pl a Mercedesnek, a Toyotának vagy épp a General Motorsnak ahhoz, hogy megszűnik a Ferrari? Gyakorlatilag pont hogy új lehetőségeket teremtene bármelyik konkurensnek egy ilyen esemény.
3/9 anonim válasza:
Mitől lenne a "legfőbb"? csak egy expenzív árazású falusi manufaktúra.. SEMMILYEN hatással nem lett volna az autóiparra ha bármikor is eltűnt volna egyik napról a másikra..
És nem is a kedvencem. jó, egy F40-et azért behúznék szívesen, de van még 100 autó amit inkább vágynék. :D
4/9 anonim válasza:
Én sem igazán értem az összefüggést. Pont akkor fog piaci rés nyílni a konkurensek számára.
5/9 anonim válasza:
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
6/9 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire buta gyerekes.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező csak Ferrarit láthatott, nem látta a VolksWagen hatalmat (Seat, Audi, Škoda, Lamborghini, Porsche, Bugatti, Ducati... tulaja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!