Másodikra sikerülhet?
Figyelt kérdés
Tegnap volt az első éles KRESZ vizsgám viszont 63pontom lett csak akiknek elsőnek ennyi lett második hogy sikerült?
12órám maradt még tanulni s gyakorolni.
aug. 15. 14:16
3/10 anonim válasza:
Csináld meg sokszor a próbavizsgát, szinte ugyanazok a kérdések. Én azokat tanultam be és elsőre átmentem.
4/10 anonim válasza:
Kezdetnek nem ártana tudni a KRESZ-t.
5/10 A kérdező kommentje:
Bárki aki beszól nem tini vagyok! 3gyerek melett kezdtem el tanulni és próbálom sikeresen elvégezni tanácsot kérek nem oktatást!
aug. 15. 20:28
6/10 anonim válasza:
Nem teljesen értem hogy jön a 3 gyerek ahhoz, hogy meg kellene tanulni a KRESZ-t.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha lenne 3 gyereked értenéd! Nem mindig tudok tanulni
aug. 15. 22:55
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj de amikor neki fogtál akkor is tudtad hogy van 3 gyereked.
Úgy hogy nem kell megmagyarázni a bizonyítványt.
10/10 anonim válasza:
Miért számít, hogy hány gyereked van?
A tévhitekkel ellentétben a "ne gyere belém, mert gyerekem van" matrica nem véd meg attól, hogy nem tudsz vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!