Kicsit félek a vezetéstől de ettől függetlenül sikerülhet letennem egy B kategóriás jogosítványt?
A kanyarok többnyire mumusok nálam is, különösen, ha az a kanyar egy körforgalom!!!! :D
3 órán vagyok túl és holnap lesz a következő. Engem az oktatóm már a 2. órán kivitt egy kettős körforgalomba. Nem baj, teher alatt nő a pálma. Tegnap egy nem túl forgalmas városrészben "száguldoztam" 40-el, nagyon jó volt. Néha még picit több a gáz a kelleténél. Megszokod, mint én is. Bennem semmi para nincs, és ez megriaszt kicsit.
5-ös vagyok. Nulláról indultam. Teljesen... Vannak, voltak, lesznek bakik... De nem érdekel. Ha már elkezdtem, megcsinálom. Ne görcsölj rá, engedd el. Azért ül ott melletted az oktató, hogy beavatkozzon, ha kell.
Mindenki így kezdte, tedd helyre a fejedbe, hogy ez a természetes, hogy nem tudsz ezt azt még. Én túl 3x50 percen, ebben a pillanatban az érzem semmit nem tudok, holott de! De lehet még most beindítani sem tudnám a kocsit.... Amúgy nekem egy enyhe járdaszegély mániám van, mindíg arra húzok :D Jobbra húz a szívem, na! Ennyi... Gondolom elmúlik, és nem a 3 órán kell neki megszűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!