Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Please, help, vennék egy...

Please, help, vennék egy kocsit, hozzáértőt kérhetek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót, de nem tudom melyiket vegyem meg, mivel hozzá szeretnék csatolni egy lakókocsit, és azzal utazgatni nyáron...persze ez nem olcsó...és itt a gond, a benzin... Milyen kocsikat tudtok ajánlani ami kevés benzint használ el.. ?
2010. nov. 2. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan nincs ,mindegyik sok benzint használ , talán ha dízelt vennél ,azok takarékosabbak.
2010. nov. 2. 04:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Már maga a kérdésed is unszimpatikus, nem értem minek kell átvenni az embereknek egyre jobban az angolt, ilyen sz@r formában.

Csak, hogy a kérdésedre is válaszoljak.

Opel corsát és egyéb kis kategóriás autót értelemszerüen ne vegyél, mert amellett, hogy sokat eszik, a lakoókocsi el fogja rángatni az autót.

Kisbuszt, terepjárót vagy valami emberes kombit vegyél.

Ne fogyasszom sokat. Mi a sok?

Ami alapból megeszik 8-9-et az lakókocsival benyeli a 13-at.

2010. nov. 2. 11:27
 3/3 A kérdező kommentje:
BArátom, ne abba köss bele hogy hogyan fogalmazok, mert annak ezen az oldalon kevés a jelentősége... :) ÉN csak szerettem volna egy kis infot ezzel kapcsolatban :)
2010. nov. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!