Jo lehet elso autonak egy renault megane cc? Ha igen ti dizeles vagy benzines valtozatban valasztanatok? Nem nagy auto es nekem tetszik is. Szerintetek?
Figyelt kérdés
aug. 10. 11:58
11/13 anonim válasza:
Nekem az van, és még a családban is akad. Köszönöm jól megvagyok vele és a következő is az lesz ;)
12/13 anonim válasza:
Amúgy az új peugeot tök jól néz ki így a francia autók közül, bár ismerősöm szerint kicsit hulladék a belső és folyton baj van vele, a ford mondeojához viszonyítva, de azért más is az árkategória. Nekem egy honda accordom van, kifejezetten szeretem, nem sok gond van vele, és annyira nem drága, bár újonnan nem tudom mennyi egy. Nekem egy 2015-ösöm van az príma. Másik ismerősöm a suzuki vitarajara esküszik, ott meg az az előny, hogy ha kell is szervízelni, gyors és olcsó folyamat. A renaultokat annyira nem ismerem, azon kívül, hogy fateromnak van egy 24-éves kangooja ami mai napig gurul.
13/13 anonim válasza:
1.6 benzinnel jó is lehet. Én mindenképpen azzal a motorral javasolnám! A gyújtótrafó szokta esetleg megadni magát, olyankor nem megy 1 henger, meg az izzócsere is "izgalmas". 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!