Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autórádió bekötése mennyi idő?

Autórádió bekötése mennyi idő?

Figyelt kérdés

Egy 124-es Mercibe kellene beszerelni egy új rádiót, a mostani kábelezés elég kókány, azt is rendbe kellene tenni.

Meg lehet várni a helyszínen vagy hosszab idő míg megcsinálják?

aug. 9. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
aug. 10. 06:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 30perc,aztán, hogy ők mennyire ráérősen csinálják az jó kérdés...

Dízel 124-es?😃

aug. 10. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit evett ebédre a szerelő és hány kávét ivott utána.
aug. 10. 09:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, 200D. :D

Köszi a válaszokat!

aug. 10. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Helyes, dizel az igazi 🙂

Bár a 2000ccm kissé kicsi egy 124-esbe.

aug. 10. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem olyan vészes. Az első autóm egy 1.4-es, 60 lóerős F Astra volt, arról váltottam a Mercire 6 év után. Szóval hozzá vagyok szokva a lassú autókhoz. :D

Az állapota meg a megjelenése (szín, beltér színe, állapota, végig vezetett szervizkönyv) nagyon megfogott. Rozsdamentes az egész, légszűrőt nem is cseréltünk benne mikor megvettem, annyira tiszta volt.

aug. 10. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha a lomhaságával együtt tud élni az ember akkor ez egy istenkirány verda :)

Én 12 éve csapatom 190-essel, csak az 2.5D.... az sem egy erőmű, viszont a motor megbízhatósága hihetetlen.

aug. 10. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer meg volt tákolva, és ki kell javítani valami kókány sufni f/stengert, akkor az 1 órától 1 hétig bármi lehet, készülj úgy, hogy ott kell hagynod
aug. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!