Thomassabo kérdése:
Nem volt magnó a kocsimban. Skoda felicia. Ha nem látok semmilyen szabad kábelt, se pozitiv se negativ. Hogy tudnék bekötni egy autórádiót?
Figyelt kérdés
Esetleg valahonnan lehet egy pozitiv negativ kabelt kotni?2019. febr. 24. 20:01
1/5 anonim válasza:
Bár nem ismerem ezt az autót de már úgy tudom mindegyikben van rádió előkészítés. Antenne sincs?
Ne is kábelt keress, hanem egy csatlakozást amit csak rádugnak a rádióra.
Ilyet k [link]
2/5 Maximas válasza:
"Esetleg valahonnan lehet egy pozitiv negativ kabelt kotni?" Ha mégis találnál, az nem lenne elég a rádió rádió üzemeltetéséhez ugyan is a hangszórókat is a rádióba kell kötni plusz az antenna vezeték. Rádió előtt egy olvadó biztosíték minimum. Jah és a ezek a vezetékek meg is lennének, akkor valamifajta tűs csatlakozásuzúnak kellene lennie esetleg AUX. Szabványt követnie kellene.
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig már azt hittem hogy, a levegőben át jut a jel a hangszóróhoz. Nyilván ezt tudom èn is, illetve hogy hogy biztosíték stb stb... Rosszul fogalmaztam. Nem találok semmiféle csatit, honnét tudnék pozítív vonalat húzni? Kábelek vagdosása nélkül!
2019. febr. 25. 01:28
4/5 anonim válasza:
Elviszed egy szakemberhez aki bevezetėkeli, a fejegysėget is beszereli, ha kell akkor hangszórókat is.
5/5 anonim válasza:
Ha ilyen kérdéseket teszel fel az elején,akkor ne te csináld,ha nem hozzáértő.Ha van mód rá, akkor nézzed hogyan csinálja és kérdezz infókat.Én fiatal koromban így tetem és rengeteget tanultam ,mert a tanműhelyben nem volt rá mód,hogy rendesen megtanuld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!