Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan, hogy valaki egyálta...

Van olyan, hogy valaki egyáltalán nem szereti a menetbiztonsági elektronikákat?

2024. aug. 8. 20:52
 1/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Én azt nem szeretem, hogyha egy autó annyira rossz menettulajdonságokkal rendelkezik, hogy normál utcai körülmények között is bele kell szólnia mondjuk az ESP-nek.

Csak, hogy egy példát mondjak ilyennek tartom az újfajta Fiat 500-at ami lényegében folyamat fékezgeti a hátsó kereket.

2024. aug. 8. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nincs.
2024. aug. 8. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek, akik szerint még az ABS is ördögtől való és ők jobban fékeznének.
2024. aug. 8. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs. Ennyire hülye nem lehet valaki.
2024. aug. 8. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó, dehogynem. Ha tudnád mennyi önjelölt fittipaldi van.
2024. aug. 8. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, egy csomó tudatlan ember van.
2024. aug. 9. 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt szögezzük le, hogy van aki azok nélkül is uralja az autót és van aki azzal sem. De sok önjelölt Laudát/Fittpaldit inkább a modern autósok között látok és hát van amikor nem adja ki.... Van még egyébként rengetek olyan autó az utakon, amibe kb semmi nincs. A kérdés csak az, hogy mennyire tapasztalt a sofőr.
2024. aug. 9. 08:27
 8/10 Szolovjov ***** válasza:
ABS, ESP jó dolog. A sávtartó baromság. Ki is kapcsolom minden indulásnál. Egyszer majdnem kivasaltam miatta egy biciklist, mert belehúzott a kormányba. A kormányt egyedül én tekerhetem.
2024. aug. 9. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lassan kezdhettek éljenezni az új tételnek is: július óta minden új autó az engedélyezett sebességet is próbálja kikényszeríteni. Ha kint maradt a 40-es, akkor Alaszkáig úgy mész.
2024. aug. 9. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
A magyarok nagy része nem.
2024. aug. 9. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!