2009-es Fiat Grande Punto vélemény?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék vásárolni és megfigyeltem, hogy a hahun elég sok ilyen fajta kocsival találkoztam és nagyon megtetszett, csak elgondolkodtam miért van ilyen sok. Aki ért hozzá megmondaná, hogy úgy általában jó autó-e?aug. 7. 09:44
2/2 anonim válasza:
Nagyon előítéletesek az emberek rá, mivel olasz. Nekem kifejezetten bejön kinézetre. Egy egyszerű sima benzines belőle ha jó állapotú nem fog nagy csalódásokat okozni szerintem. Viszont mint minden használt autót, nagyon nézesd át megvétel ELŐTT szakemberrel. Szerintem az olasz léte miatt lehet annyira olcsó amennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!