Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt hogyan lehetne felújítanom...

Ezt hogyan lehetne felújítanom három négy hónapon belül?

Figyelt kérdés

Hetven ezerért vettem egy 85-ös VW jettàt.

Csupa rozsda, az alján tátong egy lyuk. Nuncsenek hátsó lámpai, ahogyan a hátsó úléssor szem. Motorikusan pedig nem indul, a kerekek defektesek. Az utastér tele volt az előző tulajnál tehéntrágyával, az utóbbi években pedig libákat tartott benne.

Habár tramaty az egész kocsi, arra gindoltam hogy felújítom, és eladom egy gyűjtőnek félmillióért.

A szerelő barátom h#lyenek nevezett, de ha összefogunk, sikerülni fog?

Itt van olyan, aki próbált felújítani egy Jettát?

Köszönöm a véleményt, segítséget!

aug. 5. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úristen. XD Csak az alját megcsinálni másfél millió lenne, ha normális munkát akarsz. A többi még legalább ugyanennyi.

Egyébként ki az, aki VW Jettákat gyűjt? Szerintem senki. De ha mégis, az nyilván csak top állapotút fog venni, nem a Gipsz Jakab által a sufniban összetákolt példányt.

aug. 5. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fel tudod újíttatni 1-2 hónap munkával 1-2 millióért és fél millióért eladod gyűjtőnek. Jó nagy üzlet. Bontóba vele.
aug. 5. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora deal.. belelocsoltok 2000 munkaórát, meg egymilliónyi anyagot, alkatrészt és odaadni félmilláért... :D

Amúgy meg lehet menteni, nem arról van szó, én is mentettem már roncsot, most azzal járok, mert tiptop lett..

Sok idő, sok szívás, sok munkaóra, sok pénz..

A végén meg nem akarod eladni. vagy ha igen, akkor milliókért..

De akkor nem lehet gány melót csinálni.. ha mással lakatoltatod ki, fényezteted le, akkor az 3 millió..

De hajrá!! Komolyan.

aug. 6. 03:22
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

A Jetta újkorában is egy nagy semmi volt, kár vele kinlódni.

Bontóba való.

aug. 6. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!