Céges gépjármű esetén autóban kell tartani a forgalmi engedélyt vagy elég lehet egy fénymásolat?
Figyelt kérdés
aug. 5. 07:31
1/3 anonim válasza:
Fénymásolat nem hivatalos papír, és olyan szempontból nincs is értelme, hogy az autó adatait lekérhetik. Pár alkalommal vezettem céges, amolyan lóti-futi autót amit a dolgozóknak adnak ki ha valami elintéznivalójuk lenne, és ott a forgalmi mellett (még a mostani rendszer előtt volt), volt egy megbízási papír, hogy az autót a cég dolgozói használhatják, illetve írni kellett a kilométertóra állásokat. Ilyen megbízásos papír szerintem most is kellhet, hogy te jogosan használod azt az autót.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, honnan jön ez a hülyeség, hogy bármilyen okmány fénymásolata érvényes lehet!
Bárki le tud másolni valamit, akinek semmi köze az eredeti papírhoz, ezért sehpol nem fogadják/fogadhatják el a másolatot!
3/3 anonim válasza:
Belföldön nem kell.
A fénymásolat olyan, mintha nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!