Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csajszik melyik auto csajozosa...

Csajszik melyik auto csajozosabb? 40/F

Figyelt kérdés

[link]

[link]

aug. 4. 14:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Egyes mindenképp. A második linken lévőt inkább egy nőnek tudnám elképzelni. Lehet, hogy a lámpák miatt, nem tudom...
aug. 4. 16:24
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

Ezt most én se értem... el akarod játszani a nagymenőt, hogy a tiéd a kocsi és van egy menő tech céged, ahol te vagy a vezérigazgató, stb...? Ha egy éjszakás kalandnál többet akarsz, gondolod nem vágják le nagyon gyorsan, hogy csak vetítesz?

Nem sokkal egyszerűbb és tisztább a hazudozás helyett elmenni egy prostihoz? Pénzért nem akasz nőt. Tudod egy ilyen autónak mennyi a napi bérlete a kaución felül? És még vacsorázni is elviszed... Magyarán egy dugás miatt össze-vissza hazudozol és kifizetsz jóval több pénzt, csak hogy jó legyen a lelkednek? Hát te tudod apám, de nem vagy százas.

Főleg így 40 évesen elég gyerekes a hozáállásod. A te korodban lassan az unokákon kellene godnolkozni, nem a tinicsajokat hajtani!

aug. 4. 16:39
 13/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmire gondoltam

aug. 4. 17:42
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

"Penzert nem szeretnek nőt"

Erre 60M autóval akarja felszedni őket... XD

Egyébként kb mindegy melyik. Meglátják, hogy ki száll ki és ejtenek. Ha mégse, akkor majd, amikor kiderül, hogy az autóhoz dukáló életszínvonal nincs meg.

aug. 4. 20:44
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
#12: Az a vicc, hogy le fogja vágni. Mert nem mozog komfortosan abban a közegben ami ilyen autóhoz feltételezett jövedelemmel járna.
aug. 4. 20:45
 16/33 A kérdező kommentje:
Nyilvan akkor olyan etterembe is vinnem. Meg felvennek boss inget.
aug. 4. 22:34
 17/33 anonim ***** válasza:
88%

És mit érsz el vele? Eltapsolsz mindennel együtt 100-150 ezret és jó esetben megkapod egy éjszakára a csajt. Utána úgysem fog akarni tőled semmit, mert egyrészt hazudtál neki, másrészt lehet hogy aranyásó.

Ha prostihoz mész, akkor fizetsz egy 20-ast és fixen ürítesz egyet.

Na melyik a jobb?

aug. 4. 22:41
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
#16: Attól még le fogja vágni, hogy nem mozogsz rutinosan ilyen körökben. Tudni fogja, hogy nincs meg a háttér a második alkalomra
aug. 4. 22:44
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem biztos az. Lehet belemszeret ha lefekszünk azert ott mar nem szamit a penz
aug. 4. 23:05
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Rendben, sok szerencsét 😂
aug. 4. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!