Olcsó turbódízel autót megéri venni vagy inkább benzines?
Figyelt kérdés
Főleg hosszabb távokat szoktam menni, szinte mindig 20+ km egyszerre. Viszont a keretem max. 1 millió ft. Fiat Grande Punto 1.3 JTD-t nézegettem, mert 4-4.5 literrel eljár, de nem tudom mennyire megbízható. Vagy nézzek inkább benzinest ennyiért? Jobban járok?aug. 4. 02:22
1/3 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
A következő években milliószámra fognak érkezni Kelet-Európába ezek az EURO4/EURO5 diesel autók, mert ott most tiltják ki őket a városokból. Valószínűleg egyre inkább meg fogják érni - persze attól függően, hogy az autónepperek mennyire akarnak rajtuk meggazdagodni. Belgiumban 1500-2000 euróért már jó műszaki állapotú példányokat lehet kapni, de persze ott használták is őket, szóval a magyar 5-6000 km/év futásteljesítményhez képest sokkal szakadtabb a belsejük. Ha megvárod 2025 első negyedévét szerintem már Magyarországon is 500 ezer forint alatt lesznek a piaci árak.
2/3 anonim válasza:
Ennyiért még egy jó állapotú vasaló swiftet sem adnak.
3/3 anonim válasza:
Hát biztos nem vennék Grande Punto-t, és nem azért, mert dízel.
Ha mindenképpen 1M alatti dízel, akkor még mindig a VAG a legköltséghatékonyabb megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!