Miért tilt le a 2.0 Hdi motor?
Figyelt kérdés
2002 Peugeot Partner menet közben rángat, néha nem. Gondol egyet és letilt 2000-nél minden sebesség fokozatban. De van hogy nem. Ez kiszámíthatatlan. Mi lehet a gond, mit érdemes megnézni?
(A f_s francia és hasonló kommentekre nem vagyok kíváncsi!)
aug. 3. 12:25
1/7 anonim válasza:
Üzemanyag rendszerben lesz valami. Látatlanul azt mondanám hogy a rail csőben lévő nyomásérzékelő, vagy a nyomásszabályzó szelep.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából indításkor semmi gond vele első fordításra azonnal indul, motor szépen jár, nem is kopog. Csak ez a fura rángatás és letiltás :) Szerelőhez már bejelentkeztem a hibával de addig is utána akarok járni hátha valaki járt már így
aug. 3. 12:51
3/7 anonim válasza:
Biztosat csak a hibatároló kiolvasásával és/vagy a dízel rendszer átnézésével lehet majd mondani.
4/7 anonim válasza:
Dízelnél szinte csak üzemanyag hiány lehet hisz nincs szikra sem stb. Hogy azon belül mi azt így nem lehet tudni. De azért mivel francia, így elektromos problémára tippelnék én is.(üzemanyaggal kapcsolatos elektronika(szenzorok hasonlók))
5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg üzemanyagszűrő?
aug. 3. 14:30
6/7 anonim válasza:
Nem valószínű hogy az ekkora hibát okozna.
7/7 anonim válasza:
Miuvel az üzemanyag rendszert is az elektronika vezérli így lehet az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!